Viegla recepte, čuguna pannā!












    Izejvielas:

    1 mazs kabacis ( apmēram 300g)

    ½  ziedkāposts ( apmēram 300g) var pievienot arī sarīvētus redīsus

    400g maltas liellopa gaļas

    1 gab. sasmalcināts sīpols                 

    2 tk. paprikas pulvera

    2 tk. ķiploka pulvera vai 3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas

    1 dl saldā krējuma 

    (50g sagriezta zilā siera,pēc izvēles )

    eļļa vai sviests

    1 iepakojums bekona (apmēram 110g)

    4 vistas olas

    sāls un pipari 

    Parmezāna siers, pētersīļi  


    Pagatavošana:

    1. Ievieto bekona šķēles cepeškrāsnī (novietojat uz cepam papīra, lai nepielīp). Uzstādiet krāsns temperatūru uz 180 grādiem, cep līdz tie ir kraukšķīgi.

    2. Sarīvē kāpostu un kabaci.

    3. Apcep malto gaļu pannā, līdz tā ir patīkami brūna.

    4. Maltajai gaļai pievieno garšvielas un rīvētus dārzeņus. Kādu laiku sautē un, tad pievieno saldo krējumu. Pievienojiet arī sāli un piparus.

    5. Ļauj maisījumam, kādu laiku sautēties. Ja vēlies pievieno zilo sieru. Atceraties, ja pievienojat zilo sieru, tad pievieno mazāk sāli.

    6. Maisījumu ar visu pannu ieliek cepeškrāsnī.

    7. Izveido maisījumā bedrītes un iesit tajās olas.

    8. Cep masu (apmēram 10 minūtes).

    9. Ap olām izveido bekona sētiņu, ievieto pannu atpakaļ krāsnī burtiski uz minūti.

    10. Dekorē ar sarīvētu Parmezāna sieru un pētersīļiem.

    59 views
    Rīga, Miera iela 15
    Tel.: 29134494
    0
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram