JAUNLOPS SIDRĀ AR ODZIŅU

@Myfoodbloger esmu gatavojis liellopa gaļu vīnā, esmu sutinājis jēru alū, sidrā gatavoju jaunlopu pirmo reizi un jāsaka - nesaprotu, kur biju agrāk? Šīs ir grandiozas ģimenes pusdienas vai absolūti lieliskas svētku vakariņas. Saglabājiet recepti, noteikti ap Ziemassvētku laiku noderēs, kad vēlēsieties pagatavot kaut ko lielisku!


RECEPTE:

🌶sagrieziet nelielos gabaliņos 1kg jaunlopa gaļas, apsāliet to.

🌶Sakapājiet 4 šalotes sīpolus, 2 burkānus, tos apcepiet pannā.

🌶Atsevišķā pannā vai čuguna katlā apcepiet gaļu.

🌶Savienojiet gaļu ar sīpoliem un burkāniem katlā, traukā, kuru drīkst likt cepeškrāsnī. Pievienojiet pudelīti sidra, kas ir aptuveni 300ml. Es pievienoju @somersbylv Sparkling Spritz, kas ir pussaldais sidrs ar rūgtenu noti un labi ies kopā ar gaļu. Alkohols gatavošanas procesā izzudīs.

🌶Piešaujiet 2 tējkarotes timiāna, 1 ēd.k. brūnā cukura vai medus, 1 lauru lapu, sāli, maltus melnos piparus, čilli piparu un sauju ar dzērvenēm.

🌶Visu izmaisiet un slidiniet katlu cepeškrāsnī 160 grādu karstumā uz aptuveni 2 stundām līdz ēdiens gatavs.

🌶Pasniedz ēdienu ar to, pēc kā sirds kāro - kartupeļu biezeni, rīsiem, var ēst ar lavašu.

.

Šī nu reiz būs tā maltīte, kad jūsējie lūgsies, lai gatavojat vēl, jo garšo kā ēdiens no restorānu nedēļas.


Ja tev patīk interesanta receptes PIESEKO @MYFOODBLOGER instagram lapai!

18 views
Rīga, Miera iela 15
Tel.: 29134494
0
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram