Teļa gaļas gulaŔs ar Sidru
top of page

JAUNLOPS SIDRĀ AR ODZIŅU

@Myfoodbloger esmu gatavojis liellopa gaļu vīnā, esmu sutinājis jēru alū, sidrā gatavoju jaunlopu pirmo reizi un jāsaka - nesaprotu, kur biju agrāk? Šīs ir grandiozas ģimenes pusdienas vai absolūti lieliskas svētku vakariņas. Saglabājiet recepti, noteikti ap Ziemassvētku laiku noderēs, kad vēlēsieties pagatavot kaut ko lielisku!


RECEPTE:

šŸŒ¶sagrieziet nelielos gabaliņos 1kg jaunlopa gaļas, apsāliet to.

šŸŒ¶Sakapājiet 4 Å”alotes sÄ«polus, 2 burkānus, tos apcepiet pannā.

šŸŒ¶AtseviŔķā pannā vai čuguna katlā apcepiet gaļu.

šŸŒ¶Savienojiet gaļu ar sÄ«poliem un burkāniem katlā, traukā, kuru drÄ«kst likt cepeÅ”krāsnÄ«. Pievienojiet pudelÄ«ti sidra, kas ir aptuveni 300ml. Es pievienoju @somersbylv Sparkling Spritz, kas ir pussaldais sidrs ar rÅ«gtenu noti un labi ies kopā ar gaļu. Alkohols gatavoÅ”anas procesā izzudÄ«s.

šŸŒ¶PieÅ”aujiet 2 tējkarotes timiāna, 1 ēd.k. brÅ«nā cukura vai medus, 1 lauru lapu, sāli, maltus melnos piparus, čilli piparu un sauju ar dzērvenēm.

šŸŒ¶Visu izmaisiet un slidiniet katlu cepeÅ”krāsnÄ« 160 grādu karstumā uz aptuveni 2 stundām lÄ«dz ēdiens gatavs.

šŸŒ¶Pasniedz ēdienu ar to, pēc kā sirds kāro - kartupeļu biezeni, rÄ«siem, var ēst ar lavaÅ”u.

.

Å Ä« nu reiz bÅ«s tā maltÄ«te, kad jÅ«sējie lÅ«gsies, lai gatavojat vēl, jo garÅ”o kā ēdiens no restorānu nedēļas.


Ja tev patīk interesanta receptes PIESEKO @MYFOODBLOGER instagram lapai!

177 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page