Recepte

Izejvielas:
600g jauktā maltā gaļa
1gad. burkāns
1gad. Paprika
2gad. marinētu gurķīši
1gad. sīpols
2gad. ķiplok daivas
1gad. iepakojums kukurūzas
2gad. iepakojums pupiņas (vara ņemt asās)
1gad. iepakojums sagrieztie tomāti (vara arī izmantot saldo tomātu mērci)
sāls, pipars, cukurs un tabasko mērce
Pagatavošana:
Sakapā ķiploku un sīpolus. Sajauc tos ar gaļu, pievieno sāli piparus un cukuru, bet atceries, ka gatavošanas procesā varēsi papildus garšvielas pievienot.
Iemet gaļu karstā katlā, apcep to brūnu.
Pievieno sagrieztus burkānus, papriku un tomātus, kad burkāns ir mīkstāk pievieno pupiņas un kukurūzu. 8 minūtes sildi visu.
Pievieno garšvielas un tabasko mērci pēc garšas, samaisi visu.
Pievieno sagrieztus marinētos gurķīšus.
Izslēdz plīti un ļauj ēdiena ievilkties kāds 10 min.
Izbaudi
Comments