Sautējums ar gaļu

    Recepte

    Izejvielas:

    • 600g jauktā maltā gaļa

    • 1gad. burkāns

    • 1gad. Paprika

    • 2gad. marinētu gurķīši

    • 1gad. sīpols

    • 2gad. ķiplok daivas

    • 1gad. iepakojums kukurūzas

    • 2gad. iepakojums pupiņas (vara ņemt asās)

    • 1gad. iepakojums sagrieztie tomāti (vara arī izmantot saldo tomātu mērci)

    • sāls, pipars, cukurs un tabasko mērce



    Pagatavošana:

    1. Sakapā ķiploku un sīpolus. Sajauc tos ar gaļu, pievieno sāli piparus un cukuru, bet atceries, ka gatavošanas procesā varēsi papildus garšvielas pievienot.

    2. Iemet gaļu karstā katlā, apcep to brūnu.

    3. Pievieno sagrieztus burkānus, papriku un tomātus, kad burkāns ir mīkstāk pievieno pupiņas un kukurūzu. 8 minūtes sildi visu.

    4. Pievieno garšvielas un tabasko mērci pēc garšas, samaisi visu.

    5. Pievieno sagrieztus marinētos gurķīšus.

    6. Izslēdz plīti un ļauj ēdiena ievilkties kāds 10 min.

    7. Izbaudi

    88 views
    Rīga, Miera iela 15
    Tel.: 29134494
    0
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram