Kūpinātu paipalu recepte - Ātra un viegla
top of page

KŪPINĀTAS PAIPALAS


RECEPTE:

🌶Šī ir vienkārša un veikla recepte, taču maltīte ir karaliska - jums vajadzēs 6 paipalas, @olala_quail_egg_delicacies saka, ka paipalu gaļa ir vērtīga un arī sātīga, nu to zinu arī es. Ieziediet paipalu gaļu ar olīveļļu un te lieliski derēs @maggi_latvija garšviela “Chicken” - karijs, sāls, ķiploks, saldā paprika un pētersīlis. Paipalas vēlams kādu brīdi paturēt šajā garšvielā un tad ļaut kūpinātavai vai cepeškrāsnij darīt savu.

🌶Mans vismīļākais @muurikkalatvia gadžets ir elektriskā kupinātava - viegla, pieslēdzama jebkur, šodien pārliecinājāmies, ka arī siltumnīcā, speciālas skaidas un gaļa garšo izcili pēc nokūpināšanas.

🌶Kūpināju paipalas aptuveni pus stundu, tad atpūtināju, klāt @baiba_love dārza salāti un maltīte karaliska!

🌶Ciemojoties pie visiem ražotājiem, mums līdzi ceļo arī lielā @maggi_latvija dāvanu, kaste - tajā ir viss, kas grila sezonai nepieciešams - mērces, garšvielas, bio buljoni un arī kečups, kurš gatavots no pavisam īstiem, saulē nogatavinātiem tomātiem!

🌶Taču vairāk par visu šī “Pagaršo Latviju” ceļojuma laikā saprotam, ka Latvijā ir apbrīnojami cilvēki, kuri dara, var, nepadodas un mīl to, ko dara no sirds!

340 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page