Pāris apgalvojumi, kādēļ virtuvē vienmēr noderēs čuguna panna

1. Samazināts toksiskais izgarojums, jo ēdiens netiek cepts uz ķīmiski veidotas nelīpošās virsmas, bet gan uz virsmas, kas ir veidojusies dabīgi!

2. Karstuma izturība - čuguna pannas var izmantot ēdienu gatavošanai krāsnī. Lielākajai daļai cepšanas trauku ir

temperatūras ierobežojums, pat nerūsējošā tērauda trauki nav paredzēti 450 grādu karstumam.

3. Nelīpošā virsma - sākotnēji uzkarsēta un pareizi sagatavota čuguna panna veido tik pat labu nelīpošu virsmu, kā

speciālās, nelīpošās virsmas pannas. Par čuguna pannas sagatavošanu un uzturēšanu šeit ir skatāms video -

https://www.youtube.com/watch?v=PDTCgxvmShc !

4. Viegli tīrīt - Ne tikai ēdiens nepiedeg pie čuguna pannas virsmas, bet pannas kopšanai nevajag

Izmantot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus, tie bojās nelīpošo virsmu. Ja ir jāizmanto abrazīvs materiāls čuguna pannas virsmas beršanais, izmantojat pārtikas sāli.

5. Paaugstināts dzelzs daudzums - ēdieni, kas tie gatavoti čuguna traukos satur vairāk cilvēka organismam tik svarīgo dzelzs minerālvielu.

6. Var izmantot grilā - čuguna karstuma izturība un siltuma regulācija ļauj to izmantot, kā jebkādos

sildelimentos.

7. Universāls pielietojums – var gatavot daudzveidīgi, gan pankūkas, gan dārzeņus, gan arī dažādas gaļas.



Rīga, Miera iela 15
Tel.: 29134494
0

Sakarā ar esošo situāciju valstī lūdzu, zvaniet pirms braucat uz mūsu biroju!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram