Kāpēc vienmēr virtuvē noderēs čuguna panna | Muurikka.lv
top of page

Kādēļ virtuvē vienmēr noderēs čuguna panna!?


1. Samazināts toksiskais izgarojums, jo ēdiens netiek cepts uz ķīmiski veidotas nelīpošās virsmas, bet gan uz virsmas, kas ir veidojusies dabīgi!

2. Karstuma izturība - čuguna pannas var izmantot ēdienu gatavošanai krāsnī. Lielākajai daļai cepšanas trauku ir temperatūras ierobežojums, pat nerūsējošā tērauda trauki nav paredzēti 450 grādu karstumam. Čuguna pannas un katlus droši var izmantot austās temperatūrās.

3. Nelīpošā virsma - sākotnēji uzkarsēta un pareizi sagatavota čuguna panna veido tik pat labu nelīpošu virsmu, kā speciālās, nelīpošās virsmas pannas. Par čuguna pannas sagatavošanu un uzturēšanu spied šeit

4. Viegli tīrīt - Ne tikai ēdiens nepiedeg pie čuguna pannas virsmas, bet pannas kopšanai nevajag Izmantot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus, tie bojās nelīpošo virsmu. Ja ir vajadzība berzt pannas virsmu, izmantojat pārtikas sāli.

5. Paaugstināts dzelzs daudzums - ēdieni, kas tie gatavoti čuguna traukos satur vairāk cilvēka organismam tik svarīgo dzelzs minerālvielu.

6. Var izmantot grilā - čuguna karstuma izturība un siltuma regulācija ļauj to izmantot, kā jebkādos sildelimentos.

7. Universāls pielietojums – var gatavot daudzveidīgi, gan pankūkas, gan dārzeņus, gan arī dažādas gaļas.

8. Kā arī lieliski iederēsies Jūsu virtuves dizainā! 😊



539 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page