KONSERVĒŠANA OLĪVEĻĻĀ
top of page

KONSERVĒŠANA OLĪVEĻĻĀ


OLĪVEĻĻĀ - es vienmēr esmu jutis, ka laba olīveļļa ir zelts, Roberts no @pure_olive_baltics kā tāds olīvu nindzja pašeptēja pa @absolut_ilze dārzu un tagad es zinu, ka konservēt olīveļļā ir īzī un ar grandiozu garšu. Te jums trīs variācijas, ko konservēt eļļā, droši jau aplaiziet pirkstiņus, būs garšīgi!

.

RECEPTE:

🧄Bietes - sagriežam gabaliņos, uzlejam labu olīveļļu, mēs izmantojam pure-olive.com rafinētu olīveļļu, kam pievienota augstākās kategorijas (virgin extra) olīveļļa, kas iegūta tieši no olīvām. Šis eļļas veids ir viens no visizplatītākajiem tā plašā pielietojuma dēļ. Klāt bietēm sāli, piparus un liekam cepeškrāsnī cepties, taču svarīgi, lai bietes saglabā kraukšķīgumu.

🧄Sagriežam kabačus strēmelēs, apviļājam olīveļļā, klāt vēlamās garšvielas un liekam grilēties uz čuguna grila pannas.

🧄Gailenes - apcepam olīveļļā, uz beigām pievienojam svaigu ķiploku un vēl nedaudz pacepam, klāt sāli. Izvēlamies pannu ar augstākām maliņām, piemēram wok pannu.

🧄Katru dārzeni un sēnes pildām burciņās, ļauj atdzist un tad pāri lej olīveļļu, vāku virsū un tur ledusskapī līdz sakārojas piedeva ēdienam, pievieno salātos, sendvičos.

🧄Dārzeņi šādā veidā saņem garšu no olīveļļas, kura savukārt uzsūc garšvielu, garšaugu aromātus un pēc tam ir izmantojama, apcepot kartupelīšus, piemēram. Jo nekas nekur neiet zudumā, olīveļļai ir pielietojums!

.

Šis ir ērts, veikls un gards veids kā konservēt dārzeņus! Eksperimentējiet un ēdiet laimīgi! pure-olive.com ir pieejamas patiešām augstas kvalitātes olīveļļas.

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page